Konu
:
Bayram Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Bayram Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bayram Kebabı
kuzu bonfile ile yemek tarifi - et yemekleri - bayram kebabı nasıl yapılır
Bayram kebabı malzemeleri
12 arpacık soğan
500 gr kuzu bonfile
2 patates
1 havuç
2 kırmızıbiber
2 kereviz sapı
1 su bardağı dondurulmuş bezelye
Tuz
Bayram kebabı hazırlanışı
Soğanların kabuklarını soyup kuşbaşı şeklinde doğranmış etlerle birlikte kavurun
Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini bekleyin
Sebzelerin kabuklarını soyup küp doğrayın
Sırayla patates, havuç, kereviz sapı ve kırmızıbiberi tencereye ilave edip kavurmaya devam edin
Dondurulmuş bezelyeleri ekleyin
Üzerlerini geçecek kadar sıcak su ilave edin
Tuzla tatlandırın
Sebzeler pişip, etler yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul