Konu
:
Abanuş Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Abanuş Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Abanuş Kebabı
MALZEME :
-Patlıcan 10 adt
-Sivri Biber 4 adt
-Domates 3 adt
-Karabiber 1 tutam
-Tuz 1 tutam
-sarımsak 5 diş
-Margarin 0,5 su bardağı
-Kuzu Eti (But) 350 gr
-Soğan 2 adt
YAPILIŞI:
-Patlıcanları, kabuklarıyla beraber ateşte veya közde pişirin
Biberleri de aynı şekilde pişirin
Domatesleri soyun, çekirdeklerini alın
Patlıcanları soyup hepsini ufak ufak doğrayın
Ayrı bir tencerede etleri kavurun
Soğanlarla beraber pişirin ve sarmısakları ezin
Pişmekte olan ete ilave edin ve kuşbaşı etleri patlıcanların üstüne yayın
(Ve yanına süzme yoğurtla servis yapın
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul