Konu
:
Ev Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Ev Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ev Kebabı
Malzemeler
400 gram yağsız kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Tarif
Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın
Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın
Tuz ve karabiber serpin
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun
Servis tabağına çıkartın
Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün
Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin
En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul