Konu: Ev Kebabı
Yalnız Mesajı Göster

Ev Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ev Kebabı



Malzemeler

400 gram yağsız kuzu eti

1 su bardağı süzme yoğurt

2 küçük pide

3 kaşık tereyağı

Tuz, karabiber, kırmızı biber

Tarif


Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin


Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun Servis tabağına çıkartın Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla