Konu
:
Altı Patlıcanlı Kebap
Yalnız Mesajı Göster
Altı Patlıcanlı Kebap
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Altı Patlıcanlı Kebap
Malzemeler:
250 gram kuşbaşı kuzu eti
200 gram mantar
2 adet domates
1 adet soğan
1 adet çarliston biber
1 adet havuç
2 yemek kaşığı sıvı yağ
4 adet kemer patlıcan
Yeteri kadar tuz karabiber
Hazırlanışı:
Kuzu kuşbaşı eti tencereye koyup kavurun
Üzerine bir çay bardağı sıcak su koyup yumuşayıncaya kadar pişirin
Mantarları yıkayıp 4 parçaya bölün
Soğan, havuç, domates ve biberi ince ince doğrayın
Suyunu çeken ete sıvı yağ, biber ve soğanı koyup kavurun
Domatesi ekleyip kavrulunca ateşten alın
Tuz ve karabiberi ekleyin
Patlıcanları ateşte közleyip soyun ve tahtada ince ince kıyın
Tuzla iyice karıştırın
Servis tabağına yayın
Üzerine etli harcı döküp servise hazırlayın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul