Konu
:
Padişah Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Padişah Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Padişah Kebabı
Padişah Kebabı Tarifi - Padişah Kebabı Yapılışı - Padişah Kebabı Nasıl Yapılır - Oktay Usta Padişah Kebabı
Malzemeler :
400 Gr
Kuzu Kuşbaşı
100 Gr
Kuyruk Yağı
2 Diş Sarımsak
Pulbiber
Tuz
Garnitürü İçin:
3 Domates
5 Küçük Kırmızı Soğan
1 Kırmızı Biber
1 Tutam Maydanoz
Zeytinyağı
Nar Ekşisi
Lavaş
Hazırlanışı :
Kuzu kuşbaşını ince bir şekilde doğruyoruz
Zırhtan geçirip çok ince bir hale getiriyoruz
Tuz ve pul biber katıp yoğuruyoruz
Tahta şişlere sokup yağlanmış fırın tepsisine yerleştiriyoruz
Önceden ısıtılmış 240 derece fırında pişiriyoruz
Garnitürü için, domatesleri soyuyoruz
Küçük bir şekilde doğruyoruz
Kırmızı soğan, kırmızı biber ve maydanozu doğruyoruz
Domateslerle birlikte karıştırma kabına koyuyoruz
Tuz, zeytinyağı ve nar ekşisi koyup harmanlıyoruz
Servis tabağına lavaş ve garnitürü koyuyoruz
Üzerine kebapları yerleştirip servis ediyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul