Konu
:
Kandil Kebabi
Yalnız Mesajı Göster
Kandil Kebabi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kandil Kebabi
Kandil Kebabi Tarifi - Kandil Kebabi Yapılışı - Kandil Kebabi Malzemeleri
Malzemeler :
300 Gr
Kuzu Eti
3 Soğan
3 Patates
3 Yeşil Biber
3 Domates
1 Kırmızı Biber
1 Su B
Bezelye
1 Tutam Maydanoz
Tuz
Karabiber
Kekik
2 Yufka
1 Yumurta
Hazırlanışı
Kuzu etini küçük küçük doğrayın
Sıvıyağ döktüğünüz tencereye eti alın ve kavurun
Soğanları ve biberleri doğrayın
Etler kavrulunca soğanları ve ardından biberleri atın
Patatesleri soyun ve küp küp doğrayarak sıvıyağda kızartın
Domatesleri küp küp doğrayın
Konserve bezelyeyi tencereye alın
Sonra domatesleri ilave edin
Kızarmış patatesi de etin tenceresine ekleyin
Baharatlarını dökün
Altını kapattıktan sonra doğranmış maydanozu koyun
Soğumaya bırakın
Yufkaları 4e bölün
Yuvarlak bir kaseye bir parça yufkayı koyun
Kenarlarını içine doğru alın
Kepçeyle etli harçtan koyun
Ve yufkayla üzerini kapatın
Kaseyi yağlanmış fırın tepsisine ters çevirin
Bütün yufkalara aynı işlemi uygulayın
Üzerlerine yumurta sarısı sürün
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul