Konu
:
Kuru Fasulyeli Tas Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Kuru Fasulyeli Tas Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuru Fasulyeli Tas Kebabı
Kuru Fasulyeli Tas Kebabı tarifi - Kuru Fasulyeli Tas Kebabı yapilisi
Malzemeler
• 800 g kuşbaşı dana eti
• 250 g haşlanmış kuru barbunya fasulyesi
• 3 domates
• 3 soğan
• 2 diş sarmısak
• 2 yeşil biber
• 1 adet çok acı sivri biber
• 5 çorba kaşığı zeytinyağı
• 1 litre et suyu
• Tuz
• Kişniş
• Kimyon
Tarif
Soğanları ve sarmısakları doğrayın
Domateslerin kabuklarını soyun ve doğrayın
Biberleri dilimleyin
Sığ bir tencerede etlerin renkleri değişene kadar pişirin
Soğanı, sarmısağı, biberleri, domatesleri ve baharatı ilave edin
Et suyunu koyun ve iyice karıştırın
KIsık ateşte yaklaşık 1 saat 10 dakika kapağı kapalı olarak pişirin
Pişmesine yakın fasulyeleri ilave edin, bir taşım kaynattıktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul