Konu
:
Alovarestra
Yalnız Mesajı Göster
Alovarestra
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alovarestra
Kullanılan Malzemeler
Küp buz
Süs için bir büyük çilek
Çok az çekilmiş muskat ve acı çikolata
60 cl krema
30 cl kakao likörü
30 cl kon
Yapım Şekli Bütün malzeme Shaker’da iyice çalkalayıp süzün
Kokteyl bardağında içine buz koymadan servis yapın
Bardağın kenarına çilek takıp içki üzerine çsevenlere bir akşam yemeğinden önce verilebilecek harika ve lezzetli kokteyldir
İyi kalite bir konyak kullanılması vereceğiniz içkinin kalitesini önemli ölçüde artırır
Fazla muskat koymayın) yak ok az muskat veya acı çikolata rendeleyin
(Kremalı içki
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul