Konu
:
Clementine
Yalnız Mesajı Göster
Clementine
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Clementine
Clementine Tarifi - Clementine Nasıl Yapılır - Clementine Malzemeleri
Malzeme Listesi
* 4 Santilitre Portakal Suyu
* 1 Tatlı Kaşığı Şeker Şurubu
* 4 Santilitre Soda
* Yeterince Buz
Şeker Şurubu
* 1 Su Bardağı Su
* 1 Su Bardağı Şeker
Clementine Nasıl Yapılır?
Şeker Şurubu için,
1
Orta büyüklükte bir sos tenceresine 1-1 ölçekte su ve şekeri orta ateşte şeker eriyene kadar ısıtın
2
Şeker eridikten sonra ateşin yüksekliği yavaş yavaş arttırın ve karıştırmayı bırakmadan 5 dakika daha kaynatın
3
Şurubu kullanımadan önce 3 saat buzdolabında bekletilin
Clementine için,
1
Portakal Suyu, şurup ve soda (soğuk) iyice karıştırıın
2
Üzerine buz ekleneyip yüksek bardakta servis edin
Not:
Şeker şurubu bire bir ölçekte su ve şekerden yapılmaktadır
İhtiyacınız olanı kullandıktan sonra ağzı sıkıca kapatılmış bir kapta şurubu bir hafta buzlukta bekletilebilirsiniz
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul