Konu
:
Mırra
Yalnız Mesajı Göster
Mırra
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mırra
Çekirdek kahve yanmaz tavada koyu renk alıncaya kadar kavrulur
El değirmeninde irice çekilir
Cezve içerisinde bir bardak suya yarım bardak iri çekilmiş kahve ilave edildikten sonra 1/3 oranında buharlaşıncaya kadar kaynatılır
Kaynamış kahve posası tamamen dibe çökünceye kadar dinlenmeye bırakılır
Daha sonra başka bir cezveye dikkatlice süzülür ve alttaki posa atılır
Süzülen kahve tekrar 3-4 dakika kaynatılır
Kaynama esnasında 1 tatlı kaşığı Nescafe ilave edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul