Konu
:
Karpuzlu Karışık Kokteyl
Yalnız Mesajı Göster
Karpuzlu Karışık Kokteyl
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karpuzlu Karışık Kokteyl
Karpuzlu Karışık Kokteyl Tarifi - Karpuzlu Karışık Kokteyl Nasıl Yapılır - Karpuzlu Karışık Kokteyl Malzemeleri
Karpuzlu Karışık Kokteyl
Karpuz mevsimi geçmeden bunu da ekleyeyim Bu içecek için; yenecek hali kalmayan, fakat atılmaya da kıyılamayan bütün meyveleri kullanabilirsiniz
Benim yaptığımın çoğunluğunu karpuz oluşturuyordu
Aklınıza gelen her türlü meyveyi kullanabilirsiniz, benim kullandıklarım;
- Karpuz – Annemin birgün önce kestiği, fakat o akşam fazla talep görmediği için saklama kabında bekleyen dilimlenmiş karpuzları kullandım
- Armut – Dolapta bekleye bekleye kimi yerleri hafif çürümeye başlamıştı
Çürüyen yerlerini kestim, geride kalan kısımları kullandım
- Üzüm – Artık salkımlarından ayrılmaya başlayan taneleri güzelce yıkayıp kullandım
- Muz – Tadı çok güzel bir meyve olsa da, 1 adet muzda bulunan meyve suyu damlacığı “1″… Evet, sadece 1 damlacık “pıt” etti, ne eksik, ne fazla
- Ananas – Bir önceki akşam, konservesinden artan 1 dilim ve bir miktar da suyu vardı
- Şeftali
- Nektarin
Bütün malzemeleri katı meyve sıkacağına attım
Kenarda biriken posaları da 1 – 2 sefer kullandım iyice suyunun çıkması için
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul