Konu
:
Balıklı Kanepe
Yalnız Mesajı Göster
Balıklı Kanepe
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Balıklı Kanepe
MALZEMELER
60 gr tereyağı
l0 adet siyah zeytin
5 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı limon suyu
2 adet yumurta, haşlanmış
1 adet füme uskumru balığı
HAZIRLANIŞI
Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın
Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun
Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin
Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip birbirine yedirin
Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkarın ve her dilimi dört parçaya bölün, üzerleine balıklı karışımı sürün
Yumurtaları halka halka doğrayın, sonra ortalarından bölüp kanapelerin üzerine birer parça koyun
En üste de çekirdeklerini çıkardığınız zeytinleri yerleştirip, servis yapın
afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul