Konu
:
Çiğ Balik
Yalnız Mesajı Göster
Çiğ Balik
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çiğ Balik
Malzemeler
* 400 gr levrek veya kefal
* Tuz,karabiber
* 1 tutam dereotu
* 1 tutam maydanoz
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı
* 5-6 adet limon
Yapılışı
Levreğin filetolarını çıkarın
Derisini alıp ince şeritler halinde kesin
5-6 adet limon suyuna batırıp en az 2-3 saat bekletin
Servis yapacağınız zaman limon suyundan çıkarıp servis tabağına alın
Zeytinayğı, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz ve dereotu ilave ederek servis yapın
Hazırladığınız filetoları limon suyu içinde 1 hafta kadar buzdolabında muhafaza edip dilediğiniz zaman servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul