Konu
:
Eşkina Ya Da Mavruşgil
Yalnız Mesajı Göster
Eşkina Ya Da Mavruşgil
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Eşkina Ya Da Mavruşgil
Genel adı Eşkina olan Karadenizde ise Mavruşgil olarak adı geçen balıkların başka cins büyük balıkla da (alabalık yada palamut gibi)aynı tarifi deneyebilirsiniz
MALZEMELER
3 adet halka halka doğranmış patates
2 adet halka halka doğranmış soğan
1 adet jülyen doğranmış sivri biber
4 adet sarımsak
3 adet dilim dilim doğranmış domates
bol maydanoz
kabukları ayrılmış dilimlenmiş limon
HAZIRLIK:
Borcamı yağlayınız
Patatesleri borcama dizin üzerlerine soğan halkalarını yerleştirin sarmısakları ilave edin
Balıkları soğanların üzerine yatırın
Sivri biberi ve domatesleri balıkların üzerine yerleştirin
İnce kıyılmış bol maydanozu da domateslerin üzerine serpin
Kabuğu alınmış limonları da ilave edin
Tuzunu ekleyin
Borcamın üzerini aleminyum folyo ile kapatın
200 derece fırında pişirin
Yarım saaten sonra folyoyu açp çatal batırarak pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul