Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Kefal Dolması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Kefal Dolması



MALZEMELER


1 adet kefaln balığı (500 gr)

2 adet domates

2 adet yeşil soğan

1 adet yeşil biber

2 yemek kaşığı maydanoz

1 tatlı kaşığı tereyağı

1 adet limonun suyu

Karabiber

Tuz


HAZIRLANIŞI


Balığı ayıkladıktan sonra yıkayıp, süzün Doğranmış soğan, maydanoz, domates, karabiber, tuz, limon suyu ve tereyağını bir kasede karıştırın Balığın iç kısmına bu karışımı doldurun Folyo kağıdıyla balığı sarın Burada dikkat etmeniz gereken nokta, balığın hava almaması Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 25 dakika pişirin Sıcak servis yapmalısınız



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla