Konu
:
Sebzeli Kefal Dolması
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Kefal Dolması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Kefal Dolması
MALZEMELER
1 adet kefaln balığı (500 gr
)
2 adet domates
2 adet yeşil soğan
1 adet yeşil biber
2 yemek kaşığı maydanoz
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 adet limonun suyu
Karabiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Balığı ayıkladıktan sonra yıkayıp, süzün
Doğranmış soğan, maydanoz, domates, karabiber, tuz, limon suyu ve tereyağını bir kasede karıştırın
Balığın iç kısmına bu karışımı doldurun
Folyo kağıdıyla balığı sarın
Burada dikkat etmeniz gereken nokta, balığın hava almaması
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 25 dakika pişirin
Sıcak servis yapmalısınız
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul