Yalnız Mesajı Göster

Yoğurtlu Tekir Balığı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Tekir Balığı



MALZEMELER

12 adet tekir baligi

1 su bardagi yogurt

2 dis sarmisak

kirmizi pul biber, tuz, un

YAPILIŞ TARİFİ

Tekir baliginin pullarini biçagin sirti ile kaziyin Kafalarini hafifçe tuzlayin

Yogurdu en az bir saat oda isisinda tutun Sarmisaklari ayiklayin Ezin,

yogurda ekleyin ve karistirin Tavada yagi kizdirin, baliklari una batirin,

yaga atip iki taraflarini da kizartin Çikartinca kagit üzerine alip fazla yagini

süzün Servis tabagina aldiginiz baliklarin üzerine sarmisakli yogurdu

dökün Üzerine pul biberi ekin Sicak servis yapin


Alıntı Yaparak Cevapla