Konu
:
Yoğurtlu Tekir Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Yoğurtlu Tekir Balığı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yoğurtlu Tekir Balığı
MALZEMELER
12 adet tekir baligi
1 su bardagi yogurt
2 dis sarmisak
kirmizi pul biber, tuz, un
YAPILIŞ TARİFİ
Tekir baliginin pullarini biçagin sirti ile kaziyin
Kafalarini hafifçe tuzlayin
Yogurdu en az bir saat oda isisinda tutun
Sarmisaklari ayiklayin
Ezin,
yogurda ekleyin ve karistirin
Tavada yagi kizdirin, baliklari una batirin,
yaga atip iki taraflarini da kizartin
Çikartinca kagit üzerine alip fazla yagini
süzün
Servis tabagina aldiginiz baliklarin üzerine sarmisakli yogurdu
dökün
Üzerine pul biberi ekin
Sicak servis yapin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul