Konu
:
Midye Firin
Yalnız Mesajı Göster
Midye Firin
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Midye Firin
Malzemeler
1 Adet Sogan
1 Dis Sarmisak
2 Yemek Kasigi Margarin
2 Yemek Kasigi Un
1 Adet Yumurta
150 gr
Taze
Kasar Peyniri
Tuz,
Karabiber
500 gr
Midye (dondurulmus)
2 Adet Taze Sogan
Tarifi
Sogani kiyin, sarmisagi ezin
Her ikisini yagda pembelestirin
Dondurulmus midyeleri çözülmeden soganlarla karistirin ve bir tasim kaynatin
Yarim su bardagi su, un, yumurta, tuz ve karabiberi karistirin
Kasar peynirini rendeleyin, üçte ikisini karisima ekleyin
Bu sosu midyelede karistirin
Isiya dayanikli bir kaba bosaltin
Kalan peyniri üzerine koyup 25C0 isitilmis firinin alttan ikinci rafinda 15 dakika pisirin
Taze soganin yesil kisimlari ince ince kiydiktan sonra midyelerin üzerine serpin
Sicak olarak servis yapin
Dondurulmus midyeleri de tüm dondurulmus hayvansal gidalar gibi çözülmeden kullanin
Bu esnada su birakacaklari için hazirlayacaginiz yemege su koymayin
Eger gereksinim duyarsaniz çok az ilave edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul