Konu
:
Hamsili Kaygana
Yalnız Mesajı Göster
Hamsili Kaygana
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hamsili Kaygana
MALZEMESİ
20 adet hamsi
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı süt
1 yemek kaşığı margarin
6 adet yumurta
Karabiber
Tuz
TARİF
Hamsilerin kılçıklarını çıkarıp, kafalarını koparın
Her birinin içine tuz ve karabiber koyun
Hamsileri ikişer ikişer, karın kısımlarından birleştirin
Cam bir kasede yumurta, ince doğranmış soğan, karabiber ve tuzu çırpın
Teflon tavada yağı eritip yumurtalı karışımı dökün
Üstüne hamsileri dizip kapağı kapatın
Çok kısık ateşte arada bir tavayı sallayarak hamsilerin altını pişirin
Sonra uygun boydaki bir tabak yardımıyla hamsileri ters yüz edin ve diğer kısmını da kızarttıktan sonra servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul