Konu
:
İspanaklı Somon
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Somon
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Somon
MALZEMESİ
4 parça somon
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı margarin
1 bardak ıspanak (kıyılmış)
2 diş sarmısak
1 yemek kaşığı mayonez
8 adet brüksel lahanası
2 adet havuç
Dereotu
Tuz
Karabiber
TARİF
Somonları yıkayıp, sularını süzdürün
Tuz, karabiber ve zeytinyağı sürün
Izgarada pişirin
Ispanakları 2 dakika kadar kaynar suda haşlayın
1 yemek kaşığı margarin ile sarmısakları çevirin
Üzerine ıspanakları ekleyin
2 dakika daha kavurun
Ispanakları servis tabağına yerleştirip, üzerine ızgara balıkları koyun
Mayonez ve ince kıyılmış dereotunu 1 yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırın
Tuz ekleyin
Somonların üzerine gezdirin
Haşladığınız brüksel lahanası ve havuçlarla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul