Yalnız Mesajı Göster

Barakuda Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barakuda Buğulama



MALZEME:

2 adet 240 gr Barakuda balığı filetosu,

2 yaprak yufka,

100 gr dilimlenmiş domates,

100 gr dilimlenmiş soğan,

100 gr dilimlenmiş limon,

1 diş kıyılmış sarmısak,

2 adet defne yaprağı,

1 dal biberiye,

az kıyılmış maydanoz,

1 çorba kaşığı ekstra zeytinyağı,

tuz

biber

YAPILIŞI:

Balıklar uygun boydaki tepsiye dizilir Belirtilen malzemeler düzenli bir şekilde balığın altına ve üzerine dizilir Üzerine tuz ve biber ilave edilir ve kapak kapatılarak 180°C'lik fırında 30 dakika pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla