Konu
:
Alabalık İzgara
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık İzgara
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık İzgara
Malzeme Listemiz
Aile içindeki kişi sayısına göre alabalık
Yine aile sayımıza göre porsiyon başına 1 adet domates
Tabaklarımıza renk ve balıklarımıza farklı bir lezzet için defne veya nane yaprağı
İstenilirse soğan ve biber
Tarifimize geçelim;
Alabalığımızı temizliyoruz ve kılçığını ayırıyoruz
İçini temizlediğimiz balıkların içine domates ve defne ve ya nane yapraklarımızı dolduruyoruz
Hazırlama aşamasından sonra balıklarımızı ızgaramızın üzerine sıralıyoruz ve dağılmamasına dikkat ederek pişirip, servis yapıyoruz
Daha sonra soğan ve biberlerimizi ızgaramızda pişirim servis tabaklarımıza ekliyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul