Konu
:
Baharatlı Tereyağı Soslu Gökküşağı Alabalığı
Yalnız Mesajı Göster
Baharatlı Tereyağı Soslu Gökküşağı Alabalığı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharatlı Tereyağı Soslu Gökküşağı Alabalığı
gökkuşağı alabalık nasıl pişirilir - tereyağlı alabalık tarifi - alabalık gızartması - kızarma alabalık - baharatlı alabalık - tarhunlu alabalık
Malzemeler:
4 Gökkuşağı Alabalığı, herbiri 200 g ağırlığında
4 tarhun otu dalı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
4 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Limon suyu
1 tutam Kotányi köri harcı
1 tutam Kotányi chili biberi
1 miktar Worchestershire sosu
4 limon dilimi
Süslemek için biraz dereotu
Tarifi:
Tarhun otunu içi temizlenmiş alabalığın içerisine dağıtın
Teflon bir tavada zeytin yağını kızdırın ve hazırladığınız alabalığını iki tarafıda kızarana kadar bekleyin
Alabalıkları alıp tabağa yerleştirin
Tereyağınıtavadaki et suyu ile eritip içerisine tuz, limon suyu, köri harcı, çili biberi ve Worchestershire sosunu katınız
Hazırladığınız baharatlı tereyağı sosunu Alabalık üzerine dağıtarak döktükten sonra limon dilimleri ve dereotu ile süsleyin
Patates ile servis ediniz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul