Konu
:
İspanak Yaprağında Alabalık Filetosu
Yalnız Mesajı Göster
İspanak Yaprağında Alabalık Filetosu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanak Yaprağında Alabalık Filetosu
alabalık pişirme - alabalık nasıl pişirilir - alabalık filetosu - ıspanaklı alabalık
Malzemeler:
4 adet alabalık filetosu,
500 gr
ıspanak yaprağı (iri olanları tercih edin),
1/2 adet portakal,
1/2 adet limon,
1/2 adet misket limonu,
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı:
Ispanak yapraklarını tuzlu kaynar suda haşlayın
Limon ve portakalın kabuklarını soyup çok ince doğrayın
Ispanak yapraklarını buhar sepetine yayın ve üzerlerine alabalık filetoları koyun
İnce doğranmış meyve kabuklarını balıkların üstüne serpiştirin
Balıkları ıspanak yaprağı ile kapatın
NutriCook tenceresine suyu koyun
Buhar sepetini tencereye yerleştirin
NutriCook’un kapağını kapatın
Akıllı kontrol saatini 4 dakikaya ayarlayın
4
programı seçin
Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur
İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin
Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar
Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açın
Ispanakları servis tabaklarına alın
Gerekiyorsa tuz, biber ile tatlandırın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul