Yalnız Mesajı Göster

İspanak Yaprağında Alabalık Filetosu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanak Yaprağında Alabalık Filetosu



alabalık pişirme - alabalık nasıl pişirilir - alabalık filetosu - ıspanaklı alabalıkMalzemeler:

4 adet alabalık filetosu,

500 gr ıspanak yaprağı (iri olanları tercih edin),

1/2 adet portakal,

1/2 adet limon,

1/2 adet misket limonu,

Tuz ve karabiber

Hazırlanışı:


Ispanak yapraklarını tuzlu kaynar suda haşlayın Limon ve portakalın kabuklarını soyup çok ince doğrayın Ispanak yapraklarını buhar sepetine yayın ve üzerlerine alabalık filetoları koyun İnce doğranmış meyve kabuklarını balıkların üstüne serpiştirin Balıkları ıspanak yaprağı ile kapatın NutriCook tenceresine suyu koyun Buhar sepetini tencereye yerleştirin NutriCook’un kapağını kapatın


Akıllı kontrol saatini 4 dakikaya ayarlayın 4 programı seçin Buhar çıkışı gerçekleştiğinde ateşi kısın, böylece geri sayım başlamış olur İşaret belirdiğinde ateşi kapatın ve program seçiciyi buhar konumuna getirin Böylece düşük basınçta buharlı pişirme otomatik olarak başlar

Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, NutriCook’un kapağını açınIspanakları servis tabaklarına alın Gerekiyorsa tuz, biber ile tatlandırın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla