Konu
:
Taratorlu Uskumru
Yalnız Mesajı Göster
Taratorlu Uskumru
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taratorlu Uskumru
Taratorlu Uskumru Tarifi - Taratorlu Uskumru Yapılışı - Balık Nasıl Pişirilir
Uskumruları az tuzlu suda haşlayıp deri ve kılçıklarını ayıklayıp yalnız etlerini tabağa koyunuz
Fındığı kavurup kabuklarını çıkardıktan sonra bayat ve nemli francala içi ve tuzla (isterseniz 2 - 3 diş sarımsak ile) beraber havanda macun gibi oluncaya dek dövünüz
Üçte ikisini adi su, üçte birini limon suyu ya da sirke ile eze eze boza kıvamına getirerek uskumrunun üstüne dökünüz
Üzerine zeytinyağı gezdirip servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul