Konu
:
Alabalık Marmara
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Marmara
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Marmara
Alabalık Yemekleri - Alabalık yemekleri Hakkında - Alabalık Marmara Nasıl Pişirilir
Malzemeler: 4 ad
Alabalık, 3 ad
Kivi, 80 gr
kokteyl sos, 50 gr
Ananas, tuz
Sos: Kivi miksere vurulur, çekirdekleri alınıp, ince yağla mayonez gibi tutulup, balığın altına konur
Yapılışı:
Alabalık sırtında kemiği alınır ve fırında buğulama yapılır
Ananaslar doğranıp kokteyl sosla birlikte karıştırılarak balıkların içine doldurulur
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul