Konu
:
Sebzeli İzgara İspendek
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli İzgara İspendek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli İzgara İspendek
MALZEMELER
(4 kişilik)
2 ispendek ya da levrek
2 patates
100 gr haşlanmış bezelye
10 kiraz domates
4 diş sarımsak
4 dal taze biberiye
5 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber
Kırmızı toz biber
Hazırlanışı:
ispendek ya da levrek balığını temizleyip bir kaba alın
Üzerine tuz, kırmızı toz biber, sarımsak ve zeytinyağını ekleyip 1 saat marir edin
Patateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın
Domatesleri yıkayın
Mariı ettiğiniz balığı süzerek ısıya dayanıklı cam biı kaba aktarın
Yağını da süzüp bir tavaya alın patatesleri, sarımsakları yumuşayıncaya kadar soteleyin
Domatesleri ekleyip 1-2 dakika daha kavurun
Ocaktan alın
Balığın kenarlarına hazırladığınız sebzeli karışımı yayın
Öncede ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin
Fırından alıp sıcak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul