Yalnız Mesajı Göster

Algarve Usulü Balık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Algarve Usulü Balık



Malzemeler:


4 kişilik

1 kg beyaz etli ayıklanmış balık

2 fincan zeytinyağı

4 diş sarımsak

1 adet soğan

Yarım litre su

1 adet limon

1 çay kaşığı kekik

Tuz

Karabiber


Hazırlanışı:


Zeytinyağını tavaya alın İnce kıyılmış soğanı ve dövülmüş sarımsakları ekleyin Birkaç dakika kavurun


Sonra temizlenmiş ayıklanmış balıkları ekleyin 3 dakika daha kavurun Yarım litre suyu ilave edin


Limon suyunu, kekiği ve tuzu ekleyin 10 dakika kaynatın Servis yapın





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla