Konu
:
Asma Yapraginda Sardalya
Yalnız Mesajı Göster
Asma Yapraginda Sardalya
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Asma Yapraginda Sardalya
Asma Yapraginda Sardalya
Malzemeler
30 adet (1 kg
) Sardalya
2 tatlı kaşığı (12 gr
) Tuz
30 adet (65 gr
)Asma yaprağı
1/4 su bardağı(50 gr
)Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı (2 gr
)Kara Biber
8-10 adet (5 gr
) Defne Yaprağı
Yapilisi:
Balıkları temizleyip yıkayin
Tuzla, süzgeçte 15 dakika bekletin
Asma yapraklarını yıkayip, kurulayip ve yanyana dizin
Balıklara zeytinyağı sürün, kara biberi serpip,defne yapraklarından koyun
Balığın her birini yaprağa sarin, kapağı olan bir tepsiye dizin
Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında 30 dakika pişirin
*İstanbul yöresinde yapılır
Limon ve salata ile servis edilir
Arkasından tatlı verilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul