Konu
:
Limonlu Uskumru Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Limonlu Uskumru Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limonlu Uskumru Buğulama
Malzemeler
1 kg
uskumru
1/3 bardak zeytinyağı
1 adet limon
Yarım demet maydanoz
1 baş soğan
1 defne yaprağı
Yeteri kadar tuz
Yemeğin Yapılışı
Tepsiye alıminyum folyoyu yayın
Soğanları halka halka kesip yerleştirin
Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin
Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin
Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun
Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın
Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin
Sıcak olarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul