Yalnız Mesajı Göster

Limonlu Uskumru Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Limonlu Uskumru Buğulama



Malzemeler

1 kg uskumru

1/3 bardak zeytinyağı

1 adet limon

Yarım demet maydanoz

1 baş soğan

1 defne yaprağı

Yeteri kadar tuz

Yemeğin Yapılışı

Tepsiye alıminyum folyoyu yayın Soğanları halka halka kesip yerleştirin Balıkları temizleyip tepsiye yerleştirin Yemekten 30-40 dakika önce üzerine kıyılmış maydanoz ve tuzu serpin


Zeytinyağı, 1 çay bardağı su, defne yaprağı ve limon suyunu koyun Alüminyum folyo ile üzerini kaplayın Orta ısılı fırında suyunu buharlaştırmadan 20-25 dakika pişirin Sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla