Konu
:
Gümüş Balığı Tavası 3
Yalnız Mesajı Göster
Gümüş Balığı Tavası 3
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gümüş Balığı Tavası 3
Gümüş Balığı Tavası Tarifi - Gümüş Balığı Tavası Yapılışı - Gümüş Balığı Tavası Nasıl Yapılır - Gümüş Balığı Tavası Malzemeleri
500 gr gümüş balığı (yıkanıp kurulanmış)
60 gr (1/2 su bardağı) un
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
1 limonun kabuğu (rendelenmiş)
2 su bardağı rafine yağ
1 çorba kaşığı maydanoz (kıyılmış)
Un, tuz, biber ve limon kabuğu rendesini bir tabakta karıştırıp, gümüş balıklarının her taraflarını bu una iyice bulayarak bir kenara bırakınız
Yağı derin bir tavada 50 saniye, içine atılan bayat bir ekmek parçası kızarana kadar kızdırınız
Gümüşleri yağda 2-3 dakika, renkleri hafif kahverengi olana kadar kızartınız
Kızaran balıkları kağıt peçete üstüne alarak yağlarını iyice süzdürünüz
Balıkları ısıtılmış bir servis tabağına yerleştirip, üstlerine maydanoz serperek hemen servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul