Yalnız Mesajı Göster

Dilşad Alabalık Buğulama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dilşad Alabalık Buğulama



füme alabalık nasıl pişirilir - alabalık buğulama tarifiMALZEMELER


8 Adet füme alabalık

2 Orta boy patates

2 Orta boy soğan

2 Adet küçük domates

1 Tatlı kaşığı biberiye

1 Çay kaşığı karabiber

1 Çay kaşığı pul biber

3 Çorba kaşığı zeytinyağ


HAZIRLANIŞI


Cam tepsinin tabanına zeytinyağ yayılır Patatesler ince ince dilimlenerek tabanına serilir Biberiye patateslerin üzerine dökülür Füme alabalıklar dizilir Balıkların üzerine soğanlar ve domatesler dilimlenir Üzerine baharatlar serpilir Cam tepsi folya ile kapatılarak 200 o C önceden ısıtılmış fırında otuz dakika süre ile pişirilir Afiyet olsun




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla