Konu
:
Dilşad Alabalık Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Dilşad Alabalık Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Dilşad Alabalık Buğulama
füme alabalık nasıl pişirilir - alabalık buğulama tarifiMALZEMELER
8 Adet füme alabalık
2 Orta boy patates
2 Orta boy soğan
2 Adet küçük domates
1 Tatlı kaşığı biberiye
1 Çay kaşığı karabiber
1 Çay kaşığı pul biber
3 Çorba kaşığı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Cam tepsinin tabanına zeytinyağ yayılır
Patatesler ince ince dilimlenerek tabanına serilir
Biberiye patateslerin üzerine dökülür
Füme alabalıklar dizilir
Balıkların üzerine soğanlar ve domatesler dilimlenir
Üzerine baharatlar serpilir
Cam tepsi folya ile kapatılarak 200 o C önceden ısıtılmış fırında otuz dakika süre ile pişirilir
Afiyet olsun
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul