Yalnız Mesajı Göster

Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır



çinekop nasıl pişirilir - çinekop buğulaması - buğulama çinekopMalzemeler


* 4 adet çinekop; ayıklanmış ve yıkanmış

* 4 adet kuru soğan, halka şeklinde doğranmış

* 2 adet limon, halka şeklinde doğranmış

* 20 adet tane karabiber

* 4 adet defne yaprağı

* Zeytinyağ, tuz

Hazırlanışı;


1 Alüminyum folyo veya yağlı kağıdı açın halka soğanlarından birkaçını yerleştirin,üzerine balığın 1 tanesini yatırıp tekrar halka soğanlardan yerleştirin


2 Limon dilimlerinden ve tane karabiberlerden defne yapraklarından dizin ve üzerine zeytinyağ ve tuz gezdirinHava almayacak şekilde paketin ağzını sarıp kapatın


3 Isınmış fırında 25 dk Pişirin


4 Sıcak servis edin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla