Konu
:
Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çinekop Buğulama Nasıl Yapılır
çinekop nasıl pişirilir - çinekop buğulaması - buğulama çinekop
Malzemeler
* 4 adet çinekop; ayıklanmış ve yıkanmış
* 4 adet kuru soğan, halka şeklinde doğranmış
* 2 adet limon, halka şeklinde doğranmış
* 20 adet tane karabiber
* 4 adet defne yaprağı
* Zeytinyağ, tuz
Hazırlanışı;
1
Alüminyum folyo veya yağlı kağıdı açın halka soğanlarından birkaçını yerleştirin,üzerine balığın 1 tanesini yatırıp tekrar halka soğanlardan yerleştirin
2
Limon dilimlerinden ve tane karabiberlerden defne yapraklarından dizin ve üzerine zeytinyağ ve tuz gezdirin
Hava almayacak şekilde paketin ağzını sarıp kapatın
3
Isınmış fırında 25 dk
Pişirin
4
Sıcak servis edin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul