Konu
:
Salamura Domatesli Alabalık Filetosu
Yalnız Mesajı Göster
Salamura Domatesli Alabalık Filetosu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Salamura Domatesli Alabalık Filetosu
Salamura Domatesli Alabalık Filetosu Tarifi - Alabalık Filetosu Yapılışı - Alabalık Filetosu Nasıl Yapılır - Salamura Domatesli Alabalık Filetosu Malzemeleri
Malzemeler
Kıyılmış maydanoz 20 gr
Dövülmüş Sarımsak 4 diş
Zeytinyağı 50 ml
Küp doğranmış Domates 750 gr
Domates püresi 50 gr
Tuz, Karabiber Yeterince
Limon Suyu 2 Adetten
Alabalık Filetosu 8 Fileto
Yapılışı
Alabalıkları temizleyin ve filetolar şeklinde kesin
Geniş yüksekliği az bir kapta,zeytin yağını orta ateşte ısıtın ve Soğan ve sarımsağı pişinceye kadar kavurun
Domates püresini ve doğranmış domatesleri ekleyin
5-10 dakika boyunca karıştırın
Limonsuyu, tuz ve karabiber ile filetoları marine edin
Sıcak domates sosunun içine filetoları tek katman şeklinde dizin
Kaynamaya bırakın
Kaynadıktan sonra ateşten alın
Balık fletolarını servis tabağına dizin üzerine bir kaşık yardımıyla sos koyun
Kıyılmış maydanozları bütün tabağın ve yemeğinüzerine gelecek, dekoratif görünecek şekilde serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul