Konu
:
Acılı Yağ İle Sote Edilmiş Barbunya Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Yağ İle Sote Edilmiş Barbunya Balığı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Yağ İle Sote Edilmiş Barbunya Balığı
Barbunya Balığı Tarifi - Balık Yapılışı - Acılı Yağ ile Sote Edilmiş Barbunya Balığı Nasıl Yapılır - Acılı Yağ ile Sote Edilmiş Barbunya Balığı Malzemeleri
Malzemeler
* 3 adet Barbunya Balığı
* 3 adet büyük Domates
* 1 kg Kabak
* Sos İçin :
* 1/2 su bardağı Limon Suyu
* Tuz
* Kırmızı Biber
* Zeytinyağı
*
* 10 Kisilik
* Mutfak: Belirsiz
Hazırlanışı
Kabakları ikiye bölün ve içini çıkartın
İçini çıkarttığınız kabakları ince dilimler halinde kesin ve kabakları zeytinyağında pişirin barbunya balığını tavada kızartın
Doğradınız domatesleri yağda suyu çekilene kadar öldürün
Servis tabağına yaydığınız kabağın üzerine balıkları dizin, üzerine domates ve sosu yayıp, servis yapın
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul