Yalnız Mesajı Göster

Zeytin Soslu Fener Balığı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytin Soslu Fener Balığı



MALZEMELER


4 adet fener balığı

150 gram biberli yeşil zeytin

4 diº sarımsak

1 demet maydanoz

½ su bardağı sıvı yağ

½ çay bardağı limon suyu

½ çay bardağı su

Tuz



YAPILIŞ TARİFİ


Maydanozu ince kıyın Sarmısağı doğrayın Zeytinleri halkalar halinde

kesin Yağı tavada kızdırıp önce sarmısağı, sonra maydanoz ve kırmızı

biberi tavada çevirin Balıkları ekleyip kızgın yağda kavurun Balıklar

kavrulunca zeytinleri ekleyin 1 ila 2 dakika sonra tuz ekin Limon suyu ile

suyu karıştırıp tavaya dökün 2 dakika sonra ateşten alın





alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla