Konu
:
Bademli Erişte Üzerinde Safranlı Papağan Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Erişte Üzerinde Safranlı Papağan Balığı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Erişte Üzerinde Safranlı Papağan Balığı
MALZEME:
2 adet 300 gr Papağan balığı filetosu,
4 tel safran,
1/2 limon suyu,
1 çorba kaşığı zeytinyağı,
200 gr kuru erişte,
30 gr badem file,
35 gr tereyağı,
tuz
biber
YAPILIŞI:
Balıklar derin bir kap içinde safran, zeytinyağı ve limon suyu ile 3 saat marine edilir
Erişteler haşlandıktan sonra tava içinde badem ve tereyağ ile sotelenir
Izgara papağan balığı bademli erişte üzerinde servis edilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul