Konu
:
İzgara Kalamar Pesto Soslu
Yalnız Mesajı Göster
İzgara Kalamar Pesto Soslu
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İzgara Kalamar Pesto Soslu
Malzemeler
12 adet temizlenmemiş kalamar
100 ml
sızma zeytinyağı
4 diş sarımsak
20 g çam fıstığı
1 bağ taze fesleğen
40 g permasan peynir
Tuz
Karabiber
Pesto Sos: Sarımsak fesleğen çam fıstığı parmesan peynir tuz karabiber sızma zeytinyağı
Hazırlanışı
Kalamarlar temizlenmeden zeytinyağı sarımsak sosuna bulanıp kömür ızgarasında her tarafı iyice pişirilir
Tabağa konup üzerine pesto sos gezdirilip Akdeniz yeşillikleri eşliğinde servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul