Yalnız Mesajı Göster

İzgara Kalamar Pesto Soslu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İzgara Kalamar Pesto Soslu



Malzemeler

12 adet temizlenmemiş kalamar

100 ml sızma zeytinyağı

4 diş sarımsak

20 g çam fıstığı

1 bağ taze fesleğen

40 g permasan peynir

Tuz

Karabiber


Pesto Sos: Sarımsak fesleğen çam fıstığı parmesan peynir tuz karabiber sızma zeytinyağı


Hazırlanışı

Kalamarlar temizlenmeden zeytinyağı sarımsak sosuna bulanıp kömür ızgarasında her tarafı iyice pişirilir Tabağa konup üzerine pesto sos gezdirilip Akdeniz yeşillikleri eşliğinde servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla