Konu
:
Ton Balığı Ezmesi
Yalnız Mesajı Göster
Ton Balığı Ezmesi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ton Balığı Ezmesi
MALZEMELER
1 Kutu Yağsız Tonbalığı Konservesi (Yaklaşık 200 gr)
1 Küçük Soğan veya 1 Diş sarmısak
Yarım Limon Suyu ve rendelenmiş Kabuğu
250 gr
Krem Peynir
1 Çorba Kaşığı Maydanoz
3 Zeytin
İçi Boşaltılmış Domates veya Limon
Tuz, Karabiber
Portakal Dilimleri
HAZIRLANIŞI
Tonbalığı konservesinin yağını süzün
Küçük doğranmış soğan veya ezilmiş sarımsağı ilave edin
Limon kabuğu rendesi ve yarım limon suyu ekleyin
Krem peyniri karışıma ilave edin
Tuz ve karabiber serpin
İnce kıyılmış maydanozu da ekleyip karışımı içi boşaltılmış limon veya domatese doldurun
Üzerini ortadan ikiye kestiğiniz zeytin ve portakal dilimleri ile süsleyin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul