Konu
:
Baklava Hamurunda Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Baklava Hamurunda Levrek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baklava Hamurunda Levrek
Levrek Tarifi - Baklava Hamurunda Levrek Nasıl Yapılır - Baklava Hamurunda Levrek Malzemeleri
Baklava Hamurunda Levrek
Malzemeler
1 adet levrek balığı fileto
2 adet soğan
50 gram beyaz etli balık
50 gram krema
4 yaprak hazır baklava hamuru
15 gram Bizim Mutfak Teremyağ
2 çorba kaşığı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 adet yumurta
Hazırlanışı
Filetoyu geniş bir tavada Teremyağ ile her iki tarafını kızartın
Beyaz balık eti ve kremayı mutfak robotunda macun kıvamında ezin
Soğanları soyup piyazlık doğrayın ve zeytinyağı ile ayrı bir tavada sote edin
Ocaktan alıp ılınmaya bırakın
Baklava hamurlarını un serpilmiş tezgaha yayın
Üzerine sırasıyla balık macununun yarısını sürün, levrek filetoyu yerleştirin, sotelenmiş soğanı serpiştirin ve en son olarak da kalan macunu sürün
Hamuru özenle rulo şeklinde sarın
Üzerine fırça yardımıyla yumurta sarısından sürün
180 dereceli fırında 12 dakika pişirin
Fırından alın
İsteğe göre kaşık salatası, zeytinyağı ile marine edilmiş roka yapraklarıyla süsleyin
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul