Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Ve Bademli Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Ve Bademli Alabalık



Kremalı ve Bademli Alabalık Tarifi - Bademli Alabalık Yapılışı - Bademli Alabalık Nasıl Yapılır - Bademli Alabalık Malzemeleri

İçindekiler

4 orta boy alabalık

30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı

1 çorba kaşığı krema

125 g kıyılmış badem

birkaç yaprak kuzukulağı

tuz ve karabiber


Mini Fırının kabını yağlayın Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun 225°C'de pişirmeye başlayın Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla