Konu
:
Somonlu Nisuaz
Yalnız Mesajı Göster
Somonlu Nisuaz
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Somonlu Nisuaz
Somonlu Nisuaz Tarifi - Somonlu Nisuaz Nasıl Yapılır - Somonlu Nisuaz Malzemeleri
Somonlu Nisuaz
Malzemeler
- 10 adet haşlanmış taze patates
- 20 adet taze fasulye kaynar suda 7-8 dakika haşlanmış
- 2 adet kaynamış yumurta
- 250 g somon balığı haşlanmış
- 20 adet kiraz domates dörde bölünmüş
- 10 adet siyah zeytin
- 8 adet siyah ançüez
- 2 yemek kaşığı kapari
- 1 adet yeşil salatalık
Sosu İçin-
7-8 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı sirke
- 1 çay kaşığı dijon hardalı
- 1 diş sarımsak
- tuz ve karabiber
- 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
Hazırlanışı
Patatesleri yarım santim kalınlığında dilimleyiniz
Yumurtaları, taze fasulyeyi, domates ve somonları geniş bir kaba koyunuz
Sosu ağzı kapalı bir kavanozda iyice çalkalayınız
Sadece 2 yemek kaşığı sosu malzemelerin üzerine döküp hafifçe karıştırınız
Yıkanmış ve kurulanmış salata yapraklarını servis tabağına yerleştiriniz, salatayı servis tabağına koyunuz
Ançüezi, zeytinleri ve kaparileri yerleştirip kalan salata sosunu döküp maydanozu serpip servis ediniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul