Konu
:
Asma Yaprağında Sardalya İzgara
Yalnız Mesajı Göster
Asma Yaprağında Sardalya İzgara
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Asma Yaprağında Sardalya İzgara
Asma Yaprağında Sardalya Izgara - Asma Yaprağında Sardalya Izgara Malzemeleri - Asma Yaprağında Sardalya Izgara Tarifi
Malzemesi
1 kg sardalya balığı
1 kahve fincanı zeytinyağı
Tuz
SOS İÇİN:
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet limon
4-5 dal maydanoz
Balıkları su içinde ovarak yıkayıp pullarını giderin
Sol elinizde sıkıca tutup sağ elinizle boyunlarına bastırıp çekerek solungaçları ve bağırsaklarını çıkartın
Akar su altında yıkayıp süzün ve hafifçe tuzlayın
Üzerlerine zeytinyağı gezdirerek altüst edin
Izgaraya dizin ve hafifçe yağlanmış asma yaprakları üzerine yerleştirin
Üzerlerine de yine yağlanmış asma yaprakları örterek orta sıcaklıkta yapraklar yanmayacak şekilde 8 dakikada bir iki taraflarını çevirerek kızartın
Dağıtım tabağına yapraksız olarak dizip 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 limon suyu ve ince kıyılmış 4-5 dal maydanozu birlikte çırparak üzerine gezdirin ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul