Yalnız Mesajı Göster

Pisi Balığı Tavası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pisi Balığı Tavası



Malzemeler


1 kg Pisi balığı,

1 su bardağı kızartma yağı

1 avuç un,

Tuz, limon, maydanoz


Yapılışı :

1) Balığı temizleyip, yıkayıp suyunu süzdürünüz

2) Yemek zamanına 20 dakika kala tuzlayıp biberleyiniz

3) Her tarafını muntazam una bulayıp kızdırılmış yağda her tarafını pembe renkte kızartınız

4) Kâğıt yayılmış tepsiye çıkarınız (Fazla yağın gitmesi için)

5) Servis tabağına, zevkinize göre yerleştiriniz

6) Limon, maydanoz dallarıyla süsleyiniz

Alıntı Yaparak Cevapla