Konu
:
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto
Yalnız Mesajı Göster
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Tarifi - Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Nasıl Yapılır - Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Malzemeleri
BAHARATLI HAVUÇ SOSLU FIRINLANMIŞ LEVREK FİLETO
4 kişilik
4 adet levrek filetosu
1 adet konserve enginar göbeği
1 orta boy soğan
2 adet orta boy havuç
4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı süzme bal
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 adet kırmızı dolmalık biber
200 gram ıspanak yaprağı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
100 gram jülyen doğranmış pırasa
Levrek filetoları ızgarada pişirin
Enginar göbeklerini soğanla birlikte haşladıktan sonra püre haline getirin
Rendelenmiş havuçları çok az yağ ilavesiyle soteledikten sonra sarmısak, bal ve kırmızı toz biberle tatlandırın
Blendırdan geçirip, püre haline getirin
Kırmızı dolmalık biberi közleyin
Kabuklarını soyduktan sonra püre haline getirin
Ispanak yapraklarını zeytinyağında soteleyin
Jülyen doğranmış pırasaları da ızgarada pişirin
Levrek filetoyu servis tabağına aktarın
Yanında püre çeşitleri, ıspanak yaprakları ve ızgara pırasayla birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul