Konu
:
Ceneviz Usulu Levrek
Yalnız Mesajı Göster
Ceneviz Usulu Levrek
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ceneviz Usulu Levrek
Ceneviz Usulu Levrek Tarifi - Ceneviz Usulu Levrek Yapılışı - Deniz Ürünleri Tarifleri
Malzemeler:
8 adet kılçıksız levrek filato
4 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
3 çorba kaşığı un
100 gr
badem
1 adet limon
sıvıyağ
2 çorba kaşığı krema
Tarifi
Levrek filetoları tuzlayıp karabiberleyin, oda sıcaklığında 20 dakika kadar bekletin
Önce una sonra yumurtaya bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın
Ayrı bir tavada dövülmüş bademleri kavurun
İçine limon suyu ve kremayı ilave edin
10 dakika kadar kaynatın ve bu karışımı levreklerin üzerine dökerek servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul