Yalnız Mesajı Göster

Ceneviz Usulu Levrek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ceneviz Usulu Levrek



Ceneviz Usulu Levrek Tarifi - Ceneviz Usulu Levrek Yapılışı - Deniz Ürünleri Tarifleri


Malzemeler:


8 adet kılçıksız levrek filato

4 çay kaşığı karabiber

2 çay kaşığı tuz

3 çorba kaşığı un

100 gr badem

1 adet limon

sıvıyağ

2 çorba kaşığı krema


Tarifi


Levrek filetoları tuzlayıp karabiberleyin, oda sıcaklığında 20 dakika kadar bekletin Önce una sonra yumurtaya bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın Ayrı bir tavada dövülmüş bademleri kavurun İçine limon suyu ve kremayı ilave edin 10 dakika kadar kaynatın ve bu karışımı levreklerin üzerine dökerek servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla