Konu
:
Onigiri
Yalnız Mesajı Göster
Onigiri
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Onigiri
Gereçler:
2 bardak pirinc
2
5 bardak su ic olarak:
1 adet kucuk boy ton baligi konservesi
2 corba kasigi mayonez
Yapılışı:
Pirinci 2
5 bardak suda kisik ateste haslayin
atesi sondurup pirincimizi 10 dk kadar dinlendirelim
Ton baligi ve mayonez karistirip icli kofte gibi bir avuc pismis pirincin icine yarim kasik koyup kapatalim
Istenirse onigiri(pirinc koftesi)bittikten sonra cok az tuz atilip yenilebilir
Onigirinin orijinal sekli iki avuc icinde ucgen sekil verilerek yapilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul