Konu
:
Susamlı Alabalık Nasıl Pişirilir
Yalnız Mesajı Göster
Susamlı Alabalık Nasıl Pişirilir
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Susamlı Alabalık Nasıl Pişirilir
Susamlı Alabalık - Alabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Alabalık
Gerekli Malzemeler :
4 adet alabalık
5 çorba kaşığı sıvı yağ
1 adet limon
1 demet maydanoz
2 çorba kaşığı krema
1 yumurtanın beyazı
1 çorba kaşığı susam
2 çorba kaşığı bal
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Alabalıkları ayıklayıp, yıkayın
Kuruladıktan sonra 2 çorba kaşığı sıvı yağda kızartın
Maydanozu yıkayıp saplarını ayırdıktan sonra blendıra koyun
1/2 limonun suyunu ekleyip karıştırın
3 çorba kaşığı sıvı yağ ekleyip karıştırmaya devam edin
Krema, yumurta beyazı, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın
Fırının ızgarasını ısıtın
Balı susamla karıştırın
Alabalığı ballı susamlı karışıma buladıktan sonra, fırın ızgarasında susam taneleri altın sarısı oluncaya kadar pişirin
Sıcak olarak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul