Yalnız Mesajı Göster

Çinekop İzgara

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çinekop İzgara



çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekopMalzemeler:


500 gr çinekop balığı

1 adet limon

Yarım fincan sıvıyağ

1 adet soğan

Tuz

Karabiber

Maydanoz


Yapılışı:


Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz Tuzlayıp biberleyiniz Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk altını üstünü pişiriniz Maydanozu ince kıyınız Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla