Konu
:
Çinekop İzgara
Yalnız Mesajı Göster
Çinekop İzgara
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çinekop İzgara
çinekop nasıl pişirilir - ızgara çinekop nasıl yapılır - soslu çinekopMalzemeler:
500 gr
çinekop balığı
1 adet limon
Yarım fincan sıvıyağ
1 adet soğan
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Yapılışı:
Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz
Tuzlayıp biberleyiniz
Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk
altını üstünü pişiriniz
Maydanozu ince kıyınız
Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız
Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız
Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul