Yalnız Mesajı Göster

Levrek Buğlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Buğlama





Malzemeler;

*4 adet levrek ( fleto olarak hazırlanmış)

*1 adet soğan,

*300 gr mantar,

*4 adet domates,

*2 adet defne yaprağı,

*2 çorba kaşığı tereyağı,

*tuz, karabiber
Hazırlanışı;

1Soğan yemeklik doğranır ve yağda kavrulur İçine defne yaprağı ve mantarlarda ilave edilerek kavrulmaya devema edilir

2Domateslerin kabukları soyularak, küp şeklinde doğranır ve mantaralara ilave edilerek domateslerde kavrulur

3Balıklar fırın tepsisine dizilir Üstlerine tuz ve karabiber serpildikten sonra, domatesli ve mantarlı sos, balıkların üstüne yayılır

4tepsinin üstünü yağlı kağıt ile kapattıktan sonra sıcak fırında 20 dakika kadar pişrin Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla