Konu
:
Levrek Buğlama
Yalnız Mesajı Göster
Levrek Buğlama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Levrek Buğlama
Malzemeler;
*4 adet levrek ( fleto olarak hazırlanmış)
*1 adet soğan,
*300 gr mantar,
*4 adet domates,
*2 adet defne yaprağı,
*2 çorba kaşığı tereyağı,
*tuz, karabiber
Hazırlanışı;
1
Soğan yemeklik doğranır ve yağda kavrulur
İçine defne yaprağı ve mantarlarda ilave edilerek kavrulmaya devema edilir
2
Domateslerin kabukları soyularak, küp şeklinde doğranır ve mantaralara ilave edilerek domateslerde kavrulur
3
Balıklar fırın tepsisine dizilir
Üstlerine tuz ve karabiber serpildikten sonra, domatesli ve mantarlı sos, balıkların üstüne yayılır
4
tepsinin üstünü yağlı kağıt ile kapattıktan sonra sıcak fırında 20 dakika kadar pişrin
Afiyet Olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul