Konu
:
Bademli Balık
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Balık
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Balık
Bademli Balık Tarifi - Bademli Balık Nasıl Yapılır - Bademli Balık Malzemeleri
Bademli Balık
4 dilim kalkan filatosu
1 çay bardağı dövülmüş badem
1 su bardağı balık suyu
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım tatlı kaşığı karabiber
Tavaya tereyağı konur eriyince balık filatoları atılır ve iki yüzü kızartılır
Sevis tabağına konur
Tavada kalan yağı üzerine tuz, karabiber, un ve balık suyu katılır, bir taşım pişirilir
Balıkların üzerine gezdirilir
En son yağsız kavrulmuş badem serpilir, servise sunulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul